Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θέλει να «δέσει» Βέλεθ και Αϊτόρ

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 14:13

Ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν  έχει ξεκινήσει στους κυπελλούχους Ελλάδας και οι επεκτάσεις των Ισπανών άσων περνούν σε πρώτο πλάνο.

Παναθηναϊκός: Θέλει να «δέσει» Βέλεθ και Αϊτόρ

Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η κατάκτηση του κυπέλλου έχουν ανεβάσει πλέον τον πήχη στους «πράσινους» που έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επόμενη ημέρα. Πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια και οι ανανεώσεις των Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Φραν Βέλεθ αποτελούν το επόμενο πρότζετ για τους διοικούντες. Οι δύο Ισπανοί άσοι δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 αλλά η πρόθεση του συλλόγου είναι να ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις για επέκταση της συνεργασίας τους. Οι επαφές φέρονται να έχουν ξεκινήσει και να διεξάγονται σε καλό κλίμα σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Την ίδια ώρα «τρέχει» η προσπάθεια για παραμονή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που αποτέλεσε βασικό «μοχλό» στην εξαιρετική πορεία του δεύτερου γύρου και ο Σέρβος έριξε μάλιστα «γέφυρες» για παραμονή του στην Αθήνα. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις και για τον Χούανκαρ, που σε λίγες ημέρες «μένει» ελεύθερος αλλά πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να τον διατηρήσει στις τάξεις του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.