Ποδόσφαιρο

Χέρενφεν: Επαγγελματίας ο 17χρονος Ράλλης! (vid)

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 14:41

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του υπέγραψε ο ταλαντούχος Έλληνας επιθετικός που θα παραμείνει κάτοικος Ολλανδίας μέχρι το 2024!

Χέρενφεν: Επαγγελματίας ο 17χρονος Ράλλης! (vid)

Οι Ολλανδοί παραδοσιακά επενδύουν στις «μικρές» ηλικίες και πολλοί Έλληνες αναζητούν πλέον ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον στα τμήματα υποδομής των συλλόγων της Eredivisie. Ο Δημήτρης Ράλλης υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του με την Χέρενφεν και αποτελεί μια από τις ελπίδες του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια. Ο 17χρονος επιθετικός έχει περάσει απο όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και υπέγραψε μέχρι το 2024, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

«Είμαστε περήφανοι για την ανάπτυξη του Δημήτρη» τόνισε ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Μαρσελ φαν Μπιουρεν και πρόσθεσε: «Διαθέτει τεχνικές ικανότητες, είναι δυνατός και μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία τόσο στην μεσαία όσο και στην επιθετική γραμμή. Θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε εντατικά μαζί του τις επόμενες χρονιές». Ο Ράλλης αγωνίστηκε 18 φορές πέρυσι με την ομάδα u17 και σκόραρε εννέα φορές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr