Ποδόσφαιρο

Γιούργκεν Κλοπ «Κορυφαία ομάδα η Ρεάλ»

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 16:29

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ χαρακτήρισε ομάδα παγκόσμιας κλάσης την Ρεάλ αλλά έστειλε… μήνυμα στους Μαδριλένους καθώς οι «reds» είναι πιο έτοιμοι πλέον από το 2018!

Γιούργκεν Κλοπ «Κορυφαία ομάδα η Ρεάλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα της UEFA για τον μεγάλο τελικό Σαββάτου και αναφέρθηκε στην «φανταχτερή» αντίπαλο, την ομάδα του αλλά και το ραντεβού του 2018, όπου η Λίβερπουλ είχε ηττηθεί από τους Μαδριλένους.

«Πρώτα και κύρια είναι μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης που ξέρει πώς να κερδίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο κορμός (των ομάδων που συναντήθηκαν το 2018) ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή είναι ίδιος. Πολλά πράγματα είναι όπως ήταν πριν. Η αμυντική τους γραμμή έχει αλλάξει αρκετά. Μπροστά, ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) έχει αποχωρήσεις, αλλά ο (Καρίμ) Μπενζεμά είναι ακόμη στην ομάδα, μαζί με τους νεαρούς Βραζιλιάνους (Βινίσιους και Ροντρίγκο) επομένως είναι μία κορυφαία ομάδα» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Κλοπ και πρόσθεσε: «Είναι καλό που έχουμε παίξει τελικούς πριν. Το είπα κι αφού νικήσαμε τον τελικό του 2019 κόντρα στην Τότεναμ: σε όλους τους τελικούς που έπαιξαν οι ομάδες μου πριν, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά χάσαμε. Έτσι έπρεπε να μάθουμε να κερδίζουμε τελικούς και το κάναμε, όχι τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ αλλά άλλους. Είμαστε πιο έμπειροι κι αυτό είναι καλό.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον τελικό του 2018 αλλά και το μέλλον του στην Αγγλία. «Υπάρχει μία αίσθηση ότι θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση αλλά δε λειτουργούμε έτσι. Δεν είμαστε εμείς. Ήρθαμε στον τελικό με έναν διαφορετικό τρόπο. Έτσι, πρέπει να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε/ «Δεν ξέρω τι θέλω να σκέφτονται για εμένα. Αυτό που θέλω να κάνω στην ομάδα είναι να δημιουργήσω μία δομή, μία κουλτούρα για τώρα αλλά και για μετά την αποχώρησή μου, γιατί η σωστή δομή και η σωστή κουλτούρα δεν πρέπει να εξαρτώνται από ανθρώπους αλλά από τον σύλλογο. Αν τα πράγματα είναι σωστά, τότε θα χρησιμοποιούνται και στο μέλλον. Αυτός είναι ο στόχος μου, πραγματικά».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr