Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Τίτλοι τέλους με Παπαδημητρίου

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 17:18

Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έλυσε τη συνεργασία της με τον μέχρι πρότινος εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου.

ΑΕΚ: Τίτλοι τέλους με Παπαδημητρίου

Από το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑ προκειμένου προχωρήσουν οι αλλαγές στο κλαμπ και η πρώτη εξέλιξη αφορά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Μάλιστα, σενάρια από το Βέλγιο θέλουν τον Μίλος Μάριτς να βρίσκεται σε επαφές με την Ενωση για το πόστο. Πρόκειται για τον 40χρονο Σέρβο πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος πλέον εργάζεται ως ατζέντης

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.