Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: Στην αποστολή τoυ τελικoύ Τιάγκο και Φαμπίνιο

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 20:00

Λίβερπουλ: Προλαβαίνουν τον τελικό Τιάγκο και Φαμπίνιο με τον Κλοπ να δηλώνει φαβορί η Ρεάλ λόγω εμπειρίας.

Λίβερπουλ: Στην αποστολή τoυ τελικoύ Τιάγκο και Φαμπίνιο

Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Λίβερπουλ Τιάγκο Αλκάνταρα και Φαμπίνιο για τον τελικό του Παρισού που φιλοξενείται ο τελικός του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τιάγκο και Φαμπίνιο, προπονήθηκαν κανονικά στο Παρίσι με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ.

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε ευδιάθετος. Ο Γερμανός έχρισε την Ρεάλ Μαδρίτης ως το φαβορί, αναλογιζόμενος την εμπειρία της σε τέτοιου είδους ματς, αλλά και τις ανατροπές τις οποίες πραγματοποιεί σε ερώτηση από τους δημοσιογράφους που όλοι περιμέναμε στο ποιος είναι το φαβορί.

Είναι δύσκολη ερώτηση. Θεωρώ πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει φοβερή εμπειρία στους τελικούς και πραγματικά όσα έχει πραγματοποιήσει στα τελευταία λεπτά είναι επικά. Ωστόσο, θα είναι ένα ματς με φοβερό ρυθμό και θα είναι δύσκολο αν τους συναντήσουμε στο κορυφαίο επίπεδο που μπορούν να βρεθούν, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο προπονητής της Λίβερπουλ επιβεβαίωσε, ότι τόσο ο Τιάγκο όσο και ο Φαμπίνιο έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπώρησαν και έθεσαν υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο είχε ήδη επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Τιάγκο έβγαλε όλο το ομαδικό πρόγραμμα στην απογευματινή προπόνηση στο Παρίσι κι έτσι ο Γερμανός τεχνικός υπολογίζει και στους δύο για την αναμέτρηση απέναντι στους Μερένγκες.

Συγκεκριμένα ο Κλοπ δήλωσε :

«Έχουμε πολύ καλή διάθεση για την κατάστασή τους, είμαστε ενθουσιασμένοι. Δείχνουν πολύ καλά τα πράγματα για τον Τιάγκο και τον Φαμπ. Ο Τιάγκο προπονήθηκε μαζί μας σήμερα, ο Φαμπίνιο προπονείται επίσης κανονικά. Από αυτό το σημείο προχωράμε»

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Λίβερπουλ: Στην αποστολή τoυ τελικoύ Τιάγκο και Φαμπίνιο