Ποδόσφαιρο

Δεν θα κληθεί καν σε απολογία ο Αϊτόρ

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 21:08

Απαλλάχθηκε ο Αϊτόρ: «Δεν υπήρξε άσεμνη χειρονομία» αποφανθεί ο εισαγγελέας

Δεν θα κληθεί καν σε απολογία ο Αϊτόρ

Τέλος καλό όλα καλά με τον Αϊτόρ που πριν αρχίσει το ζήτημα τελείωσε, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έκρινε ότι δεν υπήρξε άσεμνη χειρονομία του Ισπανού ποδοσφαιριστή στον τελικό για το Ελληνικό κυπέλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Μετά την απόφαση και του εισαγγελέα ο MVP του τελικού του Κυπέλλου δεν θα κληθεί καν σε απολογία δεδομένου ότι δεν υπήρξε κάτι επιλήψιμο για το οποίο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις,

με τον ίδιο τον Αϊτόρ να ισχυρίζεται…

«Δεν έκανα καμία προσβλητική χειρονομία αλλά απλά αντέγραψα τον πανηγυρισμό του Ντεουλοφέου»

Δείτε ακολούθως και την σχετική του ανάρτησή στα social πριν από 2 ημέρες:

Σύμφωνα λοιπόν και με το blog dikografies «Δεν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Ισπανό Αιτόρ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, για την άσεμνη κίνηση, που φέρεται ότι, έκανε μετά το γκολ στον τελικό Κυπέλου μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ.

Όπως λοιπόν δείχνουν όλες οι πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός δεν διέκρινε από το βίντεο του αγώνα καμία άσεμνη χειρονομία, που να στοιχειοθετεί πειθαρχική δίωξη».

Ως εκ τούτου η υπόθεση οδηγείται στο αρχείο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.