Ποδόσφαιρο

Ο Τσιμίκας έχει την τιμητική του στο Παρίσι (vid)

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 10:38

Φίλοι της Λίβερπουλ τραγουδούν στην Πόλη του Φωτός για τον άσο της Λίβερπουλ ενόψει του τελικού του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τσιμίκας έχει την τιμητική του στο Παρίσι (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι στο Παρίσι με την Λίβερπουλ για τον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ είναι στο Παρίσι και επευφημούν την ομάδα τους στην οποία αγωνίζεται και ο Κώστας Τσιμίκας. Που έγινε τραγούδι στα χείλη τους για μια ακόμα φορά.

Το μεγάλο ματς θα αρχίσει στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1 αλλά και το Mega.

Ο Τσιμίκας έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Βέβαια αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί η Λίβερπουλ δίνεται φαβορί, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τεράστιος σύλλογος.

Ο διεθνής αριστερός μπακ μπορεί να μην λογίζεται βασικός για το ματς, αλλά φέτος έχει παίξει τον ρόλο του στην πολύ καλή πορεία των κόκκινων.

Αγαπήθηκε από την εξέδρα και πλέον ζει το όνειρο του. Είναι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον πλανήτη. Με έναν από τους κορυφαίους τεχνικούς, τον Γιούργκεν Κλοπ. Που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Οι εμφανίσεις του μέσα στην σεζόν ήταν εξαιρετικές. Αύξησε τον ανταγωνισμό με τον Ρόμπερτσον και κυρίως απέδειξε πως μπορεί να σταθεί σε ψηλό επίπεδο.

Με την Ελλάδα να περιμένει και αυτή απόψε το μεγάλο ματς. Γιατί ο Τσιμίκας είναι εκεί και δίνει έναν έξτρα λόγο σε ένα έτσι κι αλλιώς σπουδαίο ματς.

Πάντως το όνομα του ακούγεται στο Παρίσι. Φίλοι της Λίβερπουλ τραγούδησαν για την ομάδα αλλά και τον ίδιο…

video by gazzetta.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr