Ποδόσφαιρο

Τα 20 καλύτερα γκολ του Μαραντόνα (vid)

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 12:44

Εξαιρετικά σε εκτέλεση και φαντασία τα γκολ του Ντιεγκίτο που ψηφίστηκαν κι έγιναν viral

Τα 20 καλύτερα γκολ του Μαραντόνα (vid)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν είναι πια στη ζωή αλλα ευτυχώς οι κάμερες έχουν καταγράψει τα πάντα αναφορικά με τα μαγικά του με την μπάλα στα πόδια.
Στις 25 Νοεμβρίου του 2020 ο πλανήτης πάγωσε. Η είδηση πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα άφησε την τελευταία του πνοή, αρχικά θεωρήθηκε ψέμα. Δεν ήταν όμως για το ένα μετά το άλλο, τα μεγάλα ΜΜΕ της Αργεντινής το επιβεβαίωναν.

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, για πολλούς, πέθανε στο Μπουένος Άιρες, έτσι όπως δεν του άξιζε. Μαζί με υγειονομικούς που τον πρόσεχαν. Η έρευνα για τα αίτια του θανάτου του Ντιεγκίτο είναι σε εξέλιξη.

Το θέμα είναι πως ο Μαραντόνα είναι πλέον στους ουρανούς. Και βλέπει από εκεί όσα γίνονται στην στρογγυλή θεά.

Ο ίδιος την έκανε ό,τι ήθελε. Πιο δεν έχει χαζέψει στα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα δείχνουν τα μαγικά του κόλπα. Άλλα αναφέρουν την άστατη ζωή του.

Αλλά αυτός είναι ο Ντιέγκο, ο παίκτης – σύμβολος της Αργεντινής. Αλλά και της ελευθερίας, της αντίδρασης.

Η 7ετία του στη Νάπολι ενίσχυσε το μύθο του. Την έφτασε πολύ ψηλά, σε τέτοιο βαθμό που πολλοί ήθελαν να του βάλουν ένα φρένο. Ποιο θα ήταν αυτό; Η άστατη εξωγηπεδική ζωή. Ο Μαραντόνα ζούσε για το ποδόσφαιρο. ωστόσο λάτρευε και όλα αυτά που προσφέρει η… νύχτα.

Με αποτέλεσμα να πάρει την κατηφόρα, αλλά ακόμα κι έτσι όσα έκανε στο ποδόσφαιρο ήταν πολλά και εξαιρετικά. Αμέτρητες οι επιτυχίες του και με την Εθνική Αργεντινής.

Μαγικά τα κόλπα του αλλά και τα γκολ που έβαλε γενικότερα. Στην Αργεντινή ξεχώρισαν τα 20 καλύτερα. Τα έκαναν ένα βίντεο και τα παρουσίασαν.

Δείτε τα παρακάτω και κάντε νοητά την δική σας ψηφοφορία…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr