Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Ίγκορ Τούντορ από την Ελλάς Βερόνα!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 15:23

Ο Ίγκορ Τούντορ είναι και επίσημα παρελθόν από την Ελλάς Βερόνα, με αποτέλεσμα να ψάξει το επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα. 

Τέλος ο Ίγκορ Τούντορ από την Ελλάς Βερόνα!

Ο Ίγκορ Τούντορ είναι ένας από τους πολύ αξιόλογους προπονητές, όπου πέρασε μάλιστα στο παρελθόν από το Ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2015-16 και πιο συγκεκριμένα από τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης προπονητής έκατσε για ένα χρόνο, κάνοντας πολύ μέτριες εμφανίσεις,

Ωστόσο στη συνέχεια αναγεννήθηκε στο πρωτάθλημα της Ιταλίας και συγκεκριμένα τη σεζόν 2016-17 βρέθηκε ως βοηθός προπονητής στην Γιουβέντους πλάι στο Αντρέ Πίρλο.

Ο Κροάτης προπονητής, με πολλές και εξαιρετικές εμπειρίες που πήρε στην ομάδα της Γιουβέντους, δίπλα σε έμπειρους και πολύτιμους ανθρώπους. Βρήκε την ευκαιρία να αποχωρήσει ώστε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να καθοδηγήσει ένα σύλλογο από την θέση του πρώτου προπονητή.

Έτσι τη σεζόν του 2022 στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, βρήκε την ομάδα και ήταν η Ελλάς Βερόνα. Με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να πετύχουν κάποια μεγάλα αποτελέσματα. Και από εκεί που κινδύνεψε να βρεθεί στην 2η κατηγορία της χώρας, με ένα μεγάλο ντεμαράζ νικών την ανέβασε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, και την πορεία πρωταθλητισμού, που πραγματοποίησε στο τελευταίο μισό στο πρωτάθλημα. Οι διοικούντες της ομάδας, έλισαν το συμβόλαιο του, με αποτέλεσμα να γίνει παρελθόν από την ομάδα. Και η αιτία του διαζυγίου ήταν οι διαφορετικοί όροι που είχαν οι δύο πλευρές στον προγραμματισμό για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.