Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ράφα Σοάρες!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 17:33

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή Ράφα Σοάρες. Ο οποίος προέρχεται από καλή σεζόν με την Πορτογαλική Γκιμαράες. 

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ράφα Σοάρες!

Ο Ράφα Σοάρες είναι παίκτης βαρόμετρο για την Γκιμαράες, καθώς από τη σεζόν 2018 μέχρι και σήμερα βοήθησε πολύ την ομάδα της Πορτογαλίας να πετύχει τους στόχους της. Ενώ είναι πολύ αγαπητός από το κοινό της ομάδας, με το φετινό απολογισμό του να είναι στα 2 γκολ, 8 ασίστ, μέσα σε 34 συμμετοχές.

Έτσι πολλές ομάδες έδειξαν το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola ο Ολυμπιακός, η Κορίνθιανς, αλλά και τώρα ο ΠΑΟΚ, είναι από τις ομάδες όπου τον θέλουν στο ρόστερ για τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά των Ασπρόμαυρων, ο Ζοζέ Μπότο τον θέλει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς τον γνωρίζει και έχει όλα τα χαρακτηριστικά όπου ταιριάζουν στην ομάδα, όπου θέλει να φτιάξει για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Έτσι το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ ζεστό για τον Ράφα Σοάρες, καθώς προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την Γκιμαράες. Και πλέον θα δείξει εάν αποφασίζει να αγωνισθεί σε άλλη ομάδα, η παραμείνει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Γκιμαράες.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, στο παρελθόν αγωνίσθηκε σε ομάδες, όπως είναι η Βιτόρια Σετούμπαλ, η Φούλαμ, η Μπρίστολ Ρόβερς, η Πορτιμονένσε και τώρα εδώ και τέσσερα ισάριθμα χρόνια, όπου αγωνίζεται στην Γκιμαράες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.