Ποδόσφαιρο

Τελικός Champions League: Η ενδεκάδα της Ρεάλ

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 20:27

Οι επιλογές του Κάρλο Αντσελότι για τον αποψινό τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ.

Τελικός Champions League: Η ενδεκάδα της Ρεάλ

Η Βασίλισσα είναι έτοιμη για μία ακόμα μεγάλη πρόκληση τη φετινή σεζόν, αφού μετά από τις Παρί, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, φιλοδοξεί να ρίξει στο καναβάτσο και την Λίβερπουλ και να προσθέσει άλλο ένα τρόπαιο στη συλλογή της φτάνοντας τα 14 Κύπελλα Πρωταθλητριών/Champions League στην ιστορία της.

Λίγες ώρες περίπου πριν από την έναρξη του τελικού στο "Σταντ ντε Φρανς"Ο Κάρλο Αντσελότι ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ στον τελικό του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ,

Ο Ιταλός θα κατεβάσει την Βασίλισσα με 4-3-3.

Στο αρχικό σχήμα των μερένγκες, Κουρτουά θα βρίσκεται μπροστά από την εστία, με τους Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Άλαμπα και Μεντί στην τετράδα της άμυνας, με τους Μόντριτς, Καζεμίρο και Κρόος στη μεσαία γραμμή. Βινίσιους και Βαλβέρδε θα βρίσκονται στις δύο άκρες της επίθεσης και θα αποτελούν τους συμπαραστάτες του Μπενζεμά. Ο Γάλλος είναι το… υπερόπλο της Ρεάλ και ο άνθρωπος που έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη φετινή πορεία της Βασίλισσας.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr