Ποδόσφαιρο

Με 40 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα του τελικού του Champions League

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 22:18

Με καθυστέρηση 40 λεπτών και … η σέντρα του τελικού στο Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας της καθυστερημένης εισόδου των οπαδών της Λίβερπουλ στο Σταντ Ντε Φρανς.

Με 40 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα του τελικού του Champions League

Οι παίκτες της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα, με τη σέντρα του τελικού να πηγαίνει πιο αργά.

Η είσοδος των οπαδών στο Σαντ ντε Φρανς γίνεται με μεγάλη καθυστέρηση, χιλιάδες φίλοι των Άγγλων έμειναν εκτός γηπέδου για να υποδεχθούν το πούλμαν της αποστολής και με το γήπεδο να έχει χιλιάδες άδεια καθίσματα, αποφασίστηκε η σέντρα να πάρει παράταση 40 λεπτών η οποία θα γίνει περίπου στις 22:35 (ώρα Ελλάδας) ώστε οι συνθήκες να είναι οι ιδανικές για την έναρξη αυτού του τεράστιου ματς.

Νωρίτερα, πολλοί οπαδοί είχαν επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις και μπήκαν στο γήπεδο με την βία, όπως αποκάλυψε το RMC.


Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr