Ποδόσφαιρο

Μπενζεμά για… «χρυσή μπάλα»

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 11:15

Χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του, ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά έστειλε μήνυμα μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ πως είναι… εδώ για την «χρυσή μπάλα».

Μπενζεμά για… «χρυσή μπάλα»

Συγκεκριμένα ανέφερε στις δηλώσεις του: «Προφανώς και με ενδιαφέρει η Χρυσή Μπάλα. Τώρα θα πάω στην εθνική ομάδα, αλλά πιστεύω ότι σε συλλογικό επίπεδο, δεν μπορώ να τα πάω καλύτερα. Θα δούμε τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση, είμαι υπερήφανος για όσα έχω πετύχει. Δεν υπάρχει τύχη. Μπορείς να την έχεις μια φορά την τύχη, αλλά όχι κάθε φορά. Αξίζουμε τη νίκη μας. Κάναμε μια προσπάθεια και δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Είμαστε ένα γκρουπ όπου κάθε παίκτης είναι σημαντικός, οι βασικοί, οι αναπληρωματικοί, αυτοί που δεν παίζουν πολύ, αλλά δίνουν τα πάντα στην προπόνηση. Όσοι επιστρέφουν έχουν καλή απόδοση, άρα είναι μια πραγματική ομάδα».

Στην φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Μπενζεμά σημείωσε 15 τέρματα.

Υπενθυμίζεται, ότι η «Χρυσή Μπάλα» θα απονεμηθεί στο Παρίσι στις 17 Οκτωβρίου, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr