Ποδόσφαιρο

Πολλοί «μνηστήρες» για Κουλιμπαλί

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 12:06

Η απόφαση του Καλιντού Κουλιμπαλί να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου από την Νάπολι, έχει «ανοίξει» την όρεξη σε πολλούς συλλόγους που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πολλοί «μνηστήρες» για Κουλιμπαλί

Το συμβόλαιο του με την Νάπολι, λήγει τον Ιούνιο του 2023 και κατά συνέπεια, βρίσκεται ήδη στο «στόχαστρο» κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός από την Σενεγάλη, αγωνίζεται στους «παρτενοπέι» από το 2014, όμως θεωρείται ιδιαιτέρως πιθανό πλέον να φύγει άμεσα από τον ιταλικό νότο.

Ο Κουλιμπαλί, αποτελεί προτεραιότητα του Τσάβι για την «νέα» Μπαρτσελόνα και τα περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ που εκτιμάται ότι θα απαιτηθούν για την απόκτηση του, δεν αποτελούν σημαντικό εμπόδιο για τους Καταλανούς.

Παράλληλα, στο «παιχνίδι» για την μεταγραφή του έμπειρου άσου, έχουν μπει και οι Γιουβέντους, Ιντερ, Ρόμα, με τον Κουλιμπαλί να φέρεται να προτιμά την αλλαγή χώρας και την «μετακόμιση» του στην Βαρκελώνη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr