Ποδόσφαιρο

Έρχονται αλλαγές στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 13:11

Η σεζόν έχει τελειώσει στην Ισπανία και στην Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα περίοδο, με τον Τσάβι να θέλει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Έρχονται αλλαγές στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα

Σε πρόσφατες του δηλώσεις του, τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια για να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί. Εχουμε βελτιωθεί, αλλά πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να κατακτήσουμε τίτλους, που είναι και ο στόχος του συλλόγου».

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι θα γίνουν αρκετές κινήσεις ενίσχυσης, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να φαίνεται να είναι κοντά στην Βαρκελώνη αφού είναι κοινό μυστικό ότι αποχωρεί από την Μπάγερ. Παράλληλα εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Ραφίνια (εξτρέμ, Λιντς), Αντρέας Κρίστενσεν (στόπερ, Τσέλσι) και Φρανκ Κεσί (μέσος, Μίλαν).

Αντίθετα, οι Μπρεϊθγουέϊτ, Πιάνιτς, Ουμτιτί, Μινγκέθα και Πούϊγκ, οδεύουν προς την... έξοδο, ενώ όσον αφορά στους Κλεμάν Λενγκλέ και Σερτζίνο Ντεστ, δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση σχετικά με το μέλλον τους στους «μπλαοουγκράνα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr