Ποδόσφαιρο

Άγρια επεισόδια στον Εύοσμο!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 15:27

Μεγάλα επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο του Ευόσμου, ανάμεσα στους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα με αυτούς της Παναχαικής. 

     

Άγρια επεισόδια στον Εύοσμο!

Ο Αγώνας του Αγροτικού Αστέρα με την Παναχαική, ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off για την ανάδειξη του πρωταθλητή και την άνοδο στη 2η κατηγορία του πρωταθλήματος.

Ωστόσο στο ημίχρονο, αλλά πιο πολύ στο φινάλε του παιχνιδιού, υπήρξαν πολλά επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους και των δύο ομάδων, συγκρούστηκαν σώμα με σώμα, ξέφυγε η κατάσταση για ώρα.

Ωστόσο με την μεγάλη παρέμβαση της αστυνομίας, όπου πέταξαν δακρυγόνα προς την πλευρά των φιλοξενούμενων ηρέμισαν την κατάσταση, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί κανονικά ο μεγάλος αυτός αγώνας, με τους Πατρινούς να φτάνουν εν τέλι στη τεράστια νίκη με 2-3. Έτσι χάρη σε αυτή τη τεράστια επιτυχία, πραγματοποιήσαν το πιο μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της ανόδου στη Super League 2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr