Ποδόσφαιρο

Τρελά πανηγύρια στα αποδυτήρια των Μαδριλένων!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 15:59

Οι παίκτες με τον προπονητή Κάρλο Αντζελότι, αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας, πανηγύρισαν πολύ έξαλα στα αποδυτήρια της ομάδας την κατάκτηση του 14ου Champions League στην ιστορία τους. 

Τρελά πανηγύρια στα αποδυτήρια των Μαδριλένων!

Η Ρεάλ Μαδρίτης εχθές ήταν η τεράστια νικήτρια, στο μεγάλο τελικό του Champions League απέναντι στην Λίβερπουλ. Αφού επικράτησε με 0-1. Και έφτασε στο 14ο τρόπαιο στην ιστορία της.

Έτσι με το τέλος της μεγάλης αναμέτρησης, παίκτες, προπονητής, αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας, έγιναν ένα. Αφού πανηγύρισαν έξαλα αυτή την τεράστια επιτυχία, όπου είναι άλλο ένα τεράστιο επίτευγμα, η κατάκτηση αυτού του Ευρωπαικού τροπαίου.

Για αυτό το λόγο όπως είναι λογικό, στήθηκε μεγάλο πάρτι μέσα στα αποδυτήρια από όλους. Αφού παίκτες τραγουδούσαν συνεχώς συνθήματα της ομάδας τους. Ενώ και ο Κάρλο Αντζελότι συμμετείχε σαν μικρό παιδί στα πανηγύρια.

Μάλιστα το πάρτι θα συνεχιστεί και στην Μαδρίτη, με την άφιξη της ομάδας. Αφού τους περιμένουν χιλιάδες οπαδοί της ομάδας, να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτό το τεράστιο επίτευγμα, το 14ο τρόπαιο στην μεγάλη ιστορία της ομάδας του Κάρλο Αντζελότι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr