Ποδόσφαιρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα βήμα από την απόκτηση του Νούνιες!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 17:08

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία ανάσα, από την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Νούνιες. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μπενφίκα. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα βήμα από την απόκτηση του Νούνιες!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αφήσει πίσω την άσχημη χρονιά στις εγχώριες, αλλά και τις Ευρωπαικές διοργανώσεις. Αφού στο πρωτάθλημα, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχασε το τρένο της τετράδας. Ωστόσο την τελευταία αγωνιστική έσωσε την 6η θέση, όπου την οδήγησε απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Ενώ στο Champions League, γνώρισε τον άσχημο αποκλεισμό στην φάση των 16 απέναντι στην Ισπανική Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πλέον τώρα που ήρθε ο καινούργιος προπονητής στην ομάδα, ο Ντεν Χααγκ. Είναι έτοιμος να σηκώσει τα μανίκια, με αποτέλεσμα σε συνεργασία με τους διοικούντες του συλλόγου, να φτιάξουν ένα σύνολο, όπου στο μέλλον θα επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.

Έτσι πρώτος στόχος των Άγγλων, είναι να στελεχώσουν την επιθετική του γραμμή, με πολύ καλούς, αλλά και γρήγορους παίκτες, με αποτέλεσμα να κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με Αγγλικό δημοσίευμα, οι Διοικούντες είναι μία ανάσα από την μεγάλη απόκτηση του Νούνιες, όπου τη φετινή περίοδο πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις με την ομάδα της Μπενφίκα.

Μάλιστα οι Κόκκινοι Διάβολοι, θα δαπανήσουν το μεγάλο ποσό των 60.000.000 ευρώ, ώστε να τον κάνουν δικό τους. Με τους Αετούς της Λισαβόνας στο ίδιο δημοσίευμα να δέχθηκαν την πρόταση της ομάδας του Μάντσεστερ και είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί από τους ανθρώπους των Κόκκινων διαβόλων.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, φέτος είχε 34 συμμετοχές σε 41 εμφανίσεις. Και πλέον ο ίδιος είναι ανυπόμονος να αγωνισθεί στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να τα δώσει όλα, με αποτέλεσμα να βοηθήσει στους στόχους που θα βάλουν για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr