Ποδόσφαιρο

Εντυπωσιακή η Αλκμάαρ, διέλυσε την Φίτεσε!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 18:06

Η Αλκμάαρ επικράτησε εύκολα στην έδρα της 6-1 την Φίτεσε. Και εξασφάλισε το εισιτήριο για την προκριματική φάση του Europa Conference League. 

Εντυπωσιακή η Αλκμάαρ, διέλυσε την Φίτεσε!

Η Αλκμάαρ είχε δύσκολη αποστολή να βγάλει εις πέρας, αφού προερχόταν από την ήττα 2-1 στην έδρα της Φίτεσε. Ωστόσο σήμερα με την μεγάλη ώθηση από το κόσμο, αλλά και έναν εκπληκτικό Παυλίδη, έφτασαν άνετα σε αυτή τη νίκη με το ευρύ 6-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, αφού μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Παυλίδη, όπου πραγματοποίησε τρομερή πορεία, καθώς πέτυχε 17 τέρματα σε 25 συμμετοχές. Στη συνέχεια και με τη ψυχολογία στα ύψη, βρήκαν και 2ο τέρμα στο 13ο λεπτό, αυτή τη φορά με δράστη τον Ρέιντερς. Ενώ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό διαμόρφωσαν και το 3-0 με σκόρερ τον Ντεν Λιτ.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Παυλίδη, μπήκαν ακόμα περισσότερο ορεξάτοι, καθώς βρήκαν στο 55ο λεπτό άλλο τέρμα, πάλι με τον Ρέιντερς. Ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Κλάρκσον σκόραρε για το 5-0. Ενώ στο 78ο λεπτό η ομάδα της Φίτεσε μείωσε το σκορ σε 5-1 με δράστη τον Μπάζοερ. Ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί τα τέρματα, αφού στο 90ο λεπτό ο Κλάρσον πέτυχε το κερασάκι στην τούρτα για το 6-1.

Έτσι έφτασαν σε αυτή τη μεγάλη νίκη, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην προκριματική φάση του Europa Conference League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr