Ποδόσφαιρο

Παρέλαση για τους παίκτες της Λίβερπουλ, παρά το χαμένο Champions League!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 18:41

Οι παίκτες της Λίβερπουλ, παρέλασαν στους δρόμους του Μερσισάιντ. Παρά το χαμένο Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης. 

Παρέλαση για τους παίκτες της Λίβερπουλ, παρά το χαμένο Champions League!

Η Λίβερπουλ μετά το χαμένο πρωτάθλημα, από την Μάντσεστερ Σίτι στην τελευταία στροφή στην Αγγλία. Ήρθε και το χαμένο Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης με 0-1. Και έχασαν δύο μεγάλους στόχους που είχαν βάλει από την αρχή της σεζόν.

Ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδιζε να παρελάσουν όλοι μαζί παίκτες, προπονητής, αλλά φυσικά και όλα τα μέλη των Κόκκινων στην επιστροφή στην Αγγλία και το Μερσισάιντ. Έτσι ο κόσμος της ομάδας, κατέκλεισαν όλους τους δρόμους, ώστε να αποθεώσουν όλη την ομάδα, για τις πολύ όμορφες, αλλά και συγκλονιστικές στιγμές που τους χάρισαν τη φετινή σεζόν, αφού κατέκτησαν το Κύπελλο Αγγλίας αλλά και το League Cup.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr