Ποδόσφαιρο

Συνεχίζονται οι αφίξεις στην Εθνική, πρώτη για Μπάλντοκ

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 21:17

Πρώτη προπόνηση με την Εθνική για Μπάλντοκ, ενσωματώθηκαν Γούτας και Τζιόλης.

Συνεχίζονται οι αφίξεις στην Εθνική, πρώτη για Μπάλντοκ

Την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική ομάδα έκανε την Κυριακή (29/5) ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα τακτοποίησε τις εκκρεμότητες με τα έγγραφά του και ενσωματώθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Σας θυμίζουμε ότι ο 29χρονος μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ που έχει ελληνικές ''ρίζες'' πήρε την υπηκοότητα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ, τον κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Την ίδια ώρα την πρώτη τους προπόνηση έκαναν και ο Δημήτρης Γούτας με τον Χρήστο Τζόλη. Ο τελευταίος κλήθηκε για να αντικαταστήσει τον Ταξιάρχη Φούντα.

Οι νέες αφίξεις θα συνεχιστούν και την Δευτέρα (30/05) αφού στις προπονήσεις θα ενταχθούν οι Κώστας Τσιμίκας, Παντελής Χατζηδιάκος και Βαγγέλης Παυλίδης, ενώ θα επιστρέψει και από την ειδική άδεια που του χορηγήθηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr