Ποδόσφαιρο

AEK: Στην Αθήνα έφθασε η οικογένεια Αλμέιδα

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 21:49

Εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα βρίσκεται οικογενειακώς ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και απ' αύριο Δευτέρα σηκώνει... μανίκια και ξεκινά τη δουλειά.

AEK: Στην Αθήνα έφθασε η οικογένεια Αλμέιδα

Ο Αργέντινος και νέος προπονητής της ΑΕΚ έφθασε οικογενειακώς στη χώρα μας και απ' αύριο Δευτέρα (30/5) ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Αλμέιδα ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση και δεν θέλει να χαθεί ούτε μέρα γι’ αυτό και επέλεξε να έρθει αρκετό καιρό πριν την έναρξη της προετοιμασίας, προκειμένου να συνεργαστεί από κοντά με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Όπως είναι κανονισμένο, ο Αλμέιδα θα γνωρίσει τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και θα συζητήσει μαζί του, όλα όσα αφορούν το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς μέχρι πρότινος γι’ αυτά τα θέματα είχε συζητήσει με τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ.

Βέβαια, ο Κουχάρσκι σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί για το τι ακριβώς επιθυμεί ο Αργεντινός τεχνικός, αλλά σίγουρα θα αντλήσει περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, συζητώντας οι δυο άνδρες μεταξύ τους. Επίσης σίγουρα θα συζητήσουν και το κοινό πλαίσιο της δουλειάς τους και της κοινής τους συνεργασίας στην πορεία της ομάδας.

Ο Αλμέιδα, σίγουρα σαν δεύτερο βήμα θα θέλει να επικοινωνήσει με όλο το ρόστερ της ομάδος έστω τηλεφωνικά , ‘ώστε να είναι όλα έτοιμα για τον νέο ξεκίνημα της Ένωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

PHOTO GALLERY

AEK: Στην Αθήνα έφθασε η οικογένεια Αλμέιδα
AEK: Στην Αθήνα έφθασε η οικογένεια Αλμέιδα