Ποδόσφαιρο

Β’ Ολλανδίας: Χαμός και στο Ντεν Χααγκ – Εξέλσιορ! (vids)

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 11:28

«Τρέχαμε για τις ζωές μας» δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της Εξέλσιορ μετά το τέλος της επεισοδιακής αναμέτρησης με τη Ντεν Χααγκ όπου οι οπαδοί των γηπεδούχων έβαλαν κατά… πάντων!

Β’ Ολλανδίας: Χαμός και στο Ντεν Χααγκ – Εξέλσιορ! (vids)

Οι δύο ομάδες προσέφεραν χθες έντονες συγκινήσεις σε ένα… τρελό ματς για τα πλέι οφ ανόδου στα «μεγάλα» σαλόνια. Η Ντεν Χάαγκ προηγήθηκε 3-0 αλλά δέχτηκε τρία γκολ μετά το 78’ (!), το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου δεν υπήρξε νικητής (4-4) και τελικά έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Η επικράτηση της Εξέλσιορ έφερε… χάος στο γήπεδο της Χάγης, καθώς οι οπαδοί των γηπέδούχων επιτέθηκαν στους αντίπαλους φιλάθλους και ποδοσφαιριστές αλλά και τις αστυνομικές αρχές.

«Δεν το έχω ξαναζήσει» τόνισε ο επιθετικός των Κράλινχερς. Αζαρκάν. «Μετά τη νίκη, μας επιτέθηκαν και έδειχναν πως είναι έτοιμοι για όλα. Απλώς τρέξαμε για την ζωή μας» τόνισε ο νεαρός εξτρέμ. Οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο, με την αστυνομία να ανακοινωνει αρκετές συλλήψεις αλλά και τέσσερις τραυματισμούς αστυνομικών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr