Ποδόσφαιρο

UEFA NATIONS LEAGUE : Η πρεμιέρα της Εθνικής μας στη Β. Ιρλανδία

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 11:55

Η "γαλανόλευκη" ρίχνεται την Πέμπτη (2/6, 21:45) στη μάχη του Nations League, ξεκινώντας την προσπάθειά της από τη Β.Ιρλανδία. Το tostoixima.gr θα σας δώσει μία πρώτη γεύση του παιχνιδού.

UEFA NATIONS LEAGUE : Η πρεμιέρα της Εθνικής μας στη Β. Ιρλανδία

Η Εθνική μας θα ξεκινήσει το ταξίδι του Nations League στη Βόρειο Ιρλανδία. Στον όμιλο να θυμίσουμε πως έχουμε ακόμα την Κύπρο και το Κόσσοβο.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον νέο τεχνικό της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας με την προοπτική ότι θα μας οδηγήσει σε μία μεγάλη διοργάνωση μετά από 10 χρόνια. Το Nations League μπορεί να μην είναι αυτή η διοργάνωση, αλλά ο Πογέτ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και να προσαρμόσει την ομάδα στα δικά του θέλω. Το πρώτο δυνατό τεστ έρχεται στην Βόρειο Ιρλανδία, σε μία δυναμική ομάδα, χωρίς πολλές επιθετικές αρετές αλλά αρκετά σκληροτράχηλη. Η "γαλανόλευκη" φαντάζει το φαβορί της αναμέτρησης αφού διαθέτει περισσότερη ποιότητα, αλλά μένει να το δείξει και εντός γηπέδου.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα, και μένει μία προπόνηση αύριο το απόγευμα, πριν αναχωρήσει η Εθνικής μας για το Μπέλφαστ που θα πραγματοποιήσει και εκεί μία προπόνηση.

Ο Ουρουγουανός προπονητής δεν είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του αλλά στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχαν 21 ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες αναλυτικά: Μαυροπάνος, Ρότα, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Λημνιός, Γιακουμάκης, Μασούρας, Αθανασιάδης, Δουβίκας, Διούδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Σιώπης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης.

O διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Έρικ Λάμπρεχτ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο 37χρονος Βέλγος δεν έχει βρεθεί ξανά στον δρόμο της Ελλάδας σε επίπεδο Ανδρών. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε διευθύνει το Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ 1-2.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρίεν Βενιζέρε, Γιο ντε Βέιρντ και 4ος ο Νέιθαν Βερμπούμεν.

Τώρα όσον αφορά το σετ αποδόσεων όπως είπαμε ένα μικρό προβάδισμα νίκης έχει η Εθνική μας.

Η νίκη της Β. Ιρλανδίας πληρώνει με 3.00, η ισοπαλία με 2.92 και η νίκη μας με 2.67.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει 2.07 και το no goal έχει 1.70.

Επίσης δίνεται το over 1,5 παιχνιδιού στο 1.55 και το over 2,5 στο 2.62.

Φαβορί για σκόρερ του παιχνιδιού δίνονται οι δύο Έλληνες φορμαρισμένοι στράικερς Γιακουμάκης και Παυλίδης με απόδοση 3.40 έκαστως.

Ο Πογέτ θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με μία νίκη φυσικά, αλλά σίγουρα θα έχει να δει πολλά πράγματα στη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι μία περίοδος μετάβασης και θα υπάρχουν δυσκολίες. Η Εθνική μας διαθέτει ταλέντο και ποιότητα σχεδόν σε όλες της τις γραμμές, το μόνο που μένει είναι να βρει διάθεση, ομογένεια και ισορροπία εντός και εκτός γηπέδου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr