Ποδόσφαιρο

Ιταλία: Παρουσίασε τη νέα εμφάνιση (pics)

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 13:31

Ο επίσημος χορηγός ένδυσης παρουσίασε τη νέα εμφάνιση της πρωταθλήτριας Ευρώπης όπου η ρετρό διάθεση ξεχειλίζει και με έντονες ιστορικές αναφορές.

Ιταλία: Παρουσίασε τη νέα εμφάνιση (pics)

Η Ιταλία θα φορέσει τη νέα εμφάνιση της PUMA στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Αργεντινή στο Finalissima που θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλει» αλλά και στα επερχόμενα ματς του Nations League με Γερμανία, Ουγγαρία και Αγγλία. Η νέα εμφάνιση χωρίζεται σε τέσσερα τετράγωνα διαφορετικών αποχρώσεων του κλασικού μπλε χρώματος, τιμώντας έτσι τις τέσσερις κατακτήσεις παγκοσμίου κυπέλλου (1934, 1938, 1982, 2006). Η εμφάνιση αναμένεται πάντως να γίνει συλλεκτική καθώς η συμφωνία της Puma με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία ολοκληρώνεται στο τέλος του 2022 και οι «ατζούρι» έχουν συμφωνήσει με την Adidas.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr