Ποδόσφαιρο

Τελικός Champions League: Τους φιλάθλους της Λίβερπουλ κατηγορεί το Υπουργείο Αθλητισμού της Γαλλίας!

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 14:58

Η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντέα Καστερά… σήκωσε το γάντι και έριξε τις ευθύνες για τα επεισόδια στον τελικό του Σαββάτου στους Άγγλους ταξιδιώτες και τις λανθασμένες οδηγίες της UEFA.

 

Τελικός Champions League: Τους φιλάθλους της Λίβερπουλ κατηγορεί το Υπουργείο Αθλητισμού της Γαλλίας!

Η έναρξη του τελικού χρειάστηκε να καθυστερήσει λόγω των πολλών προβλημάτων στους δρόμους γύρω από το γήπεδο με την ετεροχρονισμένη είσοδο των Αγγλων φιλάθλων. Σύμφωνα με την Υπουργό, το…φιάσκο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

«Υπήρξε μια τεράστια εισβολή φιλάθλων είτε με πλαστά εισιτήρια είτε χωρίς εισιτήρια που υπολογίζονται σε 30,000 με 40,000. Το πρόβλημα προκλήθηκε από την άρνηση της UEFA να επιβάλει στην Λίβερπουλ να χρησιμοποιήσει αποκλειστικά την εφαρμογή του κινητού για εξαγορά εισιτηρίων. Μοιραία, υπήρξαν πολλά περισσότερα διαδικαστικά χαρτιά που προκάλεσαν.. έκρηξη στις εισόδους. Αντιθέτως, η Ρεάλ καθοδήγησε τους φιλάθλους τους από το αεροδρόμιο μέχρι το γήπεδο και όλα κύλησαν χωρίς προβλήματα» τόνισε η Αμελί Ουντεά Καστερά προσθέτοντας νέες… παραμέτρους στο οργανωτικό φιάσκο, μέχρι το γήπεδο και όλα κύλησαν χωρίς προβλήματα τόνισε η Αμελί Ουντεά Καστερά προσθέτοντας νέες… παραμέτρους στο οργανωτικό φιάσκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr