Ποδόσφαιρο

Ο Κουχάρσκι ανέλαβε και επίσημα αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 15:33

Ο Κουχάρσκι είναι και επίσημα ο νέος αθλητικός διευθυντής στην ΑΕΚ. Αφού πρώτα δούλεψε με μεγάλη επιτυχία στην Λέγκια Βαρσοβίας. 

Ο Κουχάρσκι ανέλαβε και επίσημα αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μετά την πολύ αποτυχημένη σεζόν που πέρασε, θέλει να τα αλλάξει όλα. Από παίκτες, μέχρι και τους ανθρώπους που υπάρχουν μέσα στη διοίκηση της ομάδας. Πρώτα από όλα άλλαξε η θέση του προπονητή, καθώς στην άλλη άκρη της ομάδας, από τη νέα σεζόν θα καθίζει ο Αλμέιδα.

Ενώ εδώ και λίγες εβδομάδες έφυγε ο Παπαδημητρίου, ο οποίος ήταν ο αθλητικός διευθυντής στους Κιτρινόμαυρους. Και πλέον τον αντικατέστησε ο Κουχάρσκι, ο οποίος προηγουμένως δούλεψε στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Ίδιος βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα, όπου σήμερα υπέγραψε το καινούργιο του συμβόλαιο. Ενώ στις πρώτες δηλώσεις του, που έκανε μπροστά στις κάμερες, τόνισε τα εξής.

Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, με τους υπόλοιπους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να δώσουμε τη θετική ενέργεια, με αποτέλεσμα να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις, ώστε να επαναφέρουμε και πάλι την ΑΕΚ σε τροχιά πρωταθλητισμού, προκειμένου να πάρει και πάλι τα σκήπτρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.