Ποδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μιλιτάο ανανεώνει μέχρι το 2028

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 16:39

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του πολύ σημαντικού αμυντικού Έντερ Μιλιτάο, μέχρι το Καλοκαίρι του 2028. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μιλιτάο ανανεώνει μέχρι το 2028

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την μεγάλη κατάκτηση του Champions League, στο Παρίσι απέναντι στην Λίβερπουλ και τα πανηγύρια που ακολούθησαν στην Μαδρίτη. Από σήμερα οι άνθρωποι του συλλόγου με τον Κάρλο Αντζελότι άρχιζαν τις προεργασίες για ποιους παίκτες θα κρατήσουν και ποιους θα πάρουν για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ακόμα περισσότερο ανταγωνιστική στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Έτσι οι διοικούντες μαζί με τον προπονητή της ομάδας, αποφάσισαν να αρχίζουν τις συζητήσεις με τον Μιλιτάο, για ανανέωση μέχρι το 2028. Αφού το υπάρχον συμβόλαιο του λήγει το 2025. Με αποτέλεσμα να είναι ένα μεγάλο δώρο για την φετινή εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε και ήταν ο μεγάλος στυλοβάτης της άμυνας.

Αφού βοήθησε το σύλλογο να εκπληρώσει τους μεγάλους στόχους που έβαλε για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλά φυσικά και την κατάκτηση του Champions League, όπου εκπληρώθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συζητήσεις με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με αποτέλεσμα να είναι θέμα ημερών να τα βρουν οι δύο πλευρές. Και ο Μιλιτάο εν τέλι να παραμείνει για 6 ακόμη χρόνια στην ομάδα της Ρεαλ Μαδρίτης.

Οι προηγούμενες ομάδες του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ήταν η Σάο Πάολο, αλλά και η Πόρτο. Ενώ με την ομάδα της Σελεσάο πραγματοποίησε 21 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr