Ποδόσφαιρο

Έχει... πέραση ο Λυκογιάννης

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 20:53

Οι Ιταλοί αναφέρουν πώς ο Έλληνας αριστερός μπακ είχε επαφή με τη Σαλερνιτάνα, ενώ στην Τουρκία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ανταναντεμίρσπορ.

Έχει... πέραση ο Λυκογιάννης

Μετά τον υποβιβασμό της Κάλιαρι στη Serie B όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του Μπάμπη Λυκογιάννη. Με τον διεθνή αριστερό μπακ να είναι στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Τόσο στην Ιταλία όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια όσο και σε άλλες χώρες.

Η ιταλική ιστοσελίδα «solosalerno.it» αναφέρει πώς ο Έλληνας φουλ-μπακ ενδιαφέρει σοβαρά την Σαλερνιτάνα. Με το σχετικό ρεπορτάζ να σημειώνει πώς το ενδιαφέρον δεν είναι... φιλολογικό. Αλλά πώς ήδη έχει υπάρξει επαφή και συνάντηση ανάμεσα στον ιταλικό σύλλογο και την πλευρά του παίκτη. Η Σαλερνιτάνα συνεχίζει στη Serie A και θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για το μέλλον του Λυκογιάννη.

Όμως, δεν είναι μόνο στην Ιταλία που γράφεται για τον επόμενο... σταθμό της καριέρας του Έλληνα αριστερού αμυντικού. Τουρκικά Μέσα τονίζουν πώς και η Ανταναντεμίρσπορ εξετάζει την περίπτωσή του. Η ομάδα που έχει στο ρόστερ της τον Μάριο Μπαλοτέλι, τον Γιουνές Μπελχαντά και τον Λουάκ Ρεμί. Μια ομάδα με οικονομική ευρωστία, η οποία έχει ως στόχο να κοιτάξει ψηλότερα τη νέα σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr