Ποδόσφαιρο

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο της Εσπανιόλ

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 22:26

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 41χρονος Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους της La Liga μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο της Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ ήταν σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Βιθέντε Μορένο. Τελικά, ο αντικαταστάτης του βρέθηκε. Πρόκειται για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Αυτό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Το deal είναι δεδομένο

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, ο 41χρονος που ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2021 στον πάγκο της Γρανάδα, θα είναι ο νέος προπονητής της καταλανικής ομάδας. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Πλέον, αυτό που έχει απομείνει είναι οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση του deal.

Επιστροφή στους πάγκους

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν εκτός πάγκων τον τελευταίο χρόνο. Μετά την αποχώρησή του από τη Γρανάδα, την οποία είχε οδηγήσει και στην έξοδο στην Ευρώπη, παρέμεινε άνεργος. Πλέον, επιστρέφει στους πάγκους. Αυτή τη φορά στο σύλλογο της Βαρκελώνης, την Εσπανιόλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr