Ποδόσφαιρο

Ο Κουαλιάτα ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 23:56

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ουρουγουάη, ο 22χρονος μέσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Κουαλιάτα ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη

Η μεταγραφή του Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική της ευθείας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «El Pais» στην Ουρουγουάη, ο 22χρονος μέσος μετρά αντίστροφα για να γίνει παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας της Νότιας Αμερικής αναφέρει πώς ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ταξιδεύει άμεσα για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει στον «δικέφαλο του Βορρά»!

Με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «El Pais» να αναφέρει: «Ήδη έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη». Σημειώνεται ακόμα πώς ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τα χέρια τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Μοντεβιδέο Γουόντερερς, για τη μεταγραφή του 22χρονου μέσου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.