Ποδόσφαιρο

Ο Κουαλιάτα ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 23:56

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ουρουγουάη, ο 22χρονος μέσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Κουαλιάτα ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη

Η μεταγραφή του Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική της ευθείας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «El Pais» στην Ουρουγουάη, ο 22χρονος μέσος μετρά αντίστροφα για να γίνει παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας της Νότιας Αμερικής αναφέρει πώς ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ταξιδεύει άμεσα για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει στον «δικέφαλο του Βορρά»!

Με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «El Pais» να αναφέρει: «Ήδη έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη». Σημειώνεται ακόμα πώς ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τα χέρια τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Μοντεβιδέο Γουόντερερς, για τη μεταγραφή του 22χρονου μέσου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.