Ποδόσφαιρο

Βαλένθια: Απέλυσε τον πρόεδρό της

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 10:44

Η Βαλένθια έβαλε τέλος στη συνεργασίας της με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανίλ Μέρθι, ύστερα από ηχητικά που τον καίνε.

Βαλένθια: Απέλυσε τον πρόεδρό της

Στα μέσα Μαΐου η ισπανική εφημερίδα "Super Deporte" άναψε φωτιές στην Βαλένθια, με τη δημοσίευση ενός ηχητικού video από ιδιωτικό δείπνο στο οποίο είχε παραστεί ο πρόεδρος Ανίλ Μέρθι τον περασμένο Απρίλιο.

Ο ίδιος είχε μιλήσει άσχημα για τον ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά και όπως φέρεται, ήταν διατεθειμένος να τα βάλει ακόμα και με πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας και να απειλεί πως θα τους κάνει ζημιά σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί ο χείμαρρός του. Αναφέρθηκε και σε ομάδες της Premier League με κύριες αναφορές στην Λίβερπουλ και την Νιουκάστλ. Φυσικά το διοικητικό συμβούλιο είχε ενημερωθεί για αυτό το συμβάν νωρίτερα αλλά είχαν δώσει παράταση στον Ανίλ μέχρι να αποφασίσουν τι θα γίνει.

Τελικά πάρθηκε η απόφαση και πλέον αποτελεί παρελθόν. Η ομάδα ανέφερε λίγα λόγια:

"Το διοικητικό συμβούλιο έχει την άποψη ότι απαιτείται αλλαγή στην ηγεσία, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των οπαδών και της κοινότητας και να μπει στο δρόμο των επιτυχιών η Βαλένθια". Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο διάδοχός του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr