Ποδόσφαιρο

CAF Champions League: Πρωταθλήτρια η Βιντάντ Καζαμπλάνκα! (vid)

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 10:57

Την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου για τρίτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Βιντάντ που επικράτησε 2-0 στον τελικό της Αλ Αχλί.

CAF Champions League: Πρωταθλήτρια η Βιντάντ Καζαμπλάνκα! (vid)

Οι Μαροκινοί είχαν σε σπουδαία βραδιά τον επιθετικό Ζουχαϊρ Ελ Μουταράζ που έκρινε τον τελικο σκοράροντας δις (15’, 48) και δεν επέτρεψαν στους Αιγύπτιους να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Η Αλ Αχλί που μετρούσε τρεις διαδοχικούς τίτλους αλλά και δέκα συνολικά, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να μπει ξανά στο ματς αλλά ο διεθνής τερματοφύλακας Ταγκναουτί πραγματοποίησε σωρεία επιτυχημένων επεμβάσεων. Ο τελικός διεξήχθη στην Καζαμπλάνα και στην έδρς της Βιντάντ σε μια… απόφαση που σήκωσε αρκετή συζήτηση ιδίως στην Αίγυπτο.

Το «Κόκκινο Κάστρο» κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία του Champions League και «έπιασε» την… μισητή συμπολίτισσα Ράχα στην σχετική λίστα. Η Αλ Αχλί είναι η πολυνίκης του θεσμού με δέκα κατακτήσεις και ακολουθούν Ζαμαλεκ, Μαζέμπε με πέντε και η ΕΣ Τύνις με τέσσερις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr