Ποδόσφαιρο

Εθνική Ελλάδας: Θέμα με τον Μασούρα - Οι σκέψεις Πογέτ για Β. Ιρλανδία

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 12:40

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για το ματς με την Β' Ιρλανδία όπου ο Πογέτ θα περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Γιώργο Μασούρα

Εθνική Ελλάδας: Θέμα με τον Μασούρα - Οι σκέψεις Πογέτ για Β. Ιρλανδία

Για την έναρξη στο Nations League προετοιμάζεται η Εθνικής Ελλάδας. Θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (2/6) εκτός την Β. Ιρλανδία. Σε ματς που θα είναι και το πρώτο επίσημο του Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει μπροστά του και το πρώτο πρόβλημα. Ο Γιώργος Μασούρας ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι στην προπόνηση.

Και θα περιμένει τις εξετάσεις για να κριθεί η κατάσταση του. Από την άλλη πλευρά καθημερινλα δουλεύει πράγματα που έχουν να κάνουν με την τακτική.

Σε πρώτη φάση θα το πάει σε σχήμα 4-3-3. Ο Τσιμίκας θα έχει ρόλο στην αριστερή πτέρυγα. Για το δεξί άκρο της άμυνας έχει και τον Μπάλντοκ. Που πήρε ελληνικό διαβατήριο και μπορεί να έχει και την πρώτη του διεθνή συμμετοχή.

Όσο για το ματς με την Β. Ιρλανδία ο Πογέτ είπε σχετικά:

«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι υπέροχη. Οι παίκτες βρίσκονται μαζί καιρό, γνωρίζονται μεταξύ τους, Απολαμβάνουν να βρίσκονται μαζί και να παίζουν, αλλά τώρα είναι οι βαθμοί που μετράνε. Πρέπει να καταστήσουμε σίγουρο ότι θα παίξουμε καλά. Η Β. Ιρλανδία είναι μια δυνατή ομάδα. Ξέρουμε τι να κάνουμε και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, τουλάχιστον σε επίπεδο δύναμης.

Θα πάμε εκεί με σκοπό να νικήσουμε. Είμαστε άνθρωποι και όταν έχεις καλές στιγμές, αποκτάς αυτοπεποίθηση. Αισθάνεσαι καλύτερα, παίζεις καλύτερα και δίνεις κάτι παραπάνω. Μια ομάδα γεμάτη νικητές. Σε όλες τις θέσεις έχουμε παίκτες που κατέκτησαν κάτι. Πρέπει να παίξουν για το εθνόσημο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr