Ποδόσφαιρο

Ο Άρης ανανέωσε για 3 χρόνια με τη NOVA

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 12:57

Οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τη συνδρομητική τηλεόραση συνεχίζοντας την συνεργασία τους

Ο Άρης ανανέωσε για 3 χρόνια με τη NOVA

Ο Άρης θα συνεχίσει στο κανάλι της NOVA και για τα τρία επόμενα χρόνια, όπως έγινε γνωστό. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα στο κόλπο είχε μπει και η Cosmote.

Η οποία κάποια στιγμή έδειχνε να κερδίζει την κούρσα, όπως έκανε και με τον Ολυμπιακό. Η NOVA, όμως φέρεται να έκανε νέα καλύτερη πρόταση. Με τις φήμες να αναφέρουν πως με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ συνολικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της NOVA:
«Ο Άρης θα συνεχίζει να παίζει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Η ΠΑΕ Άρης και η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τις τρεις (3) επόμενες σεζόν (2022-2023, 2023-2024, 2024-2025).

Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του Πρωταθλήματος Super League. Τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός -όπου αυτό είναι εφικτό- έδρας φιλικούς αγώνες. Καθώς και σημαντικούς εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.