Ποδόσφαιρο

Βέλγιο: Χωρίς τον Κουρτουά στο Nations League

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 13:22

Ο πρωταγωνιστής του πρόσφατου τελικού του Champions League δεν θα ενισχύσει τους «κόκκινους διάβολους» στις αναμετρήσεις με Ολλανδία, Πολωνία και Ουαλία για την Λίγκα Εθνών.

Βέλγιο: Χωρίς τον Κουρτουά στο Nations League

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του Κέβιν ντε Μπρόινε που χαρακτήρισε ως… αγγαρεία τις αναμετρήσεις του Nations League στο φινάλε μιας κοπιαστικής και απαιτητικής σεζόν που αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί περισσότερες από 60 φορές, ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας του Βελγίου κλήθηκε αλλά αποκλείστηκε εν τέλει από την αποστολή.

Ο Κουρτουά αντιμετωπίζει ενοχλήσεις με κήλη στην βουβωνική χώρα και προτιμήθηκε μετά από συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο να αποχωρήσει από την αποστολή. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης ενσωματώθηκε ετεροχρονισμένα στην αποστολή καθώς παρευρέθηκε στον γάμο του αδελφού του και το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε ο αποκλεισμός του από την αποστολή. Σύμφωνα μάλιστα με το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι εβδομάδες απραξίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr