Ποδόσφαιρο

Premier League: Τα εισιτήρια διαρκείας και η ακρίβεια

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 13:25

Στην Αγγλία και την Premier League η ακρίβεια καλά κρατεί, και οι φίλαθλοι των ομάδων μοιάζει να έχουν φτάσει στα κόκκινα.

Premier League: Τα εισιτήρια διαρκείας και η ακρίβεια

Στα σημερινά επίπεδα, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας δείχνουν «μια ανησυχητική περιφρόνηση στην οικονομική πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν πολλοί οπαδοί. Η πρόσβαση στα εισιτήρια είναι η πύλη για όλους τους οπαδούς επομένως είναι σημαντικό ο τρόπος εισόδου να είναι προσιτός».

Με αυτή τη φράση που ήταν τα λόγια της Κατρίνα Λο, συμπρόεδρο ενός κλαμπ υποστηρικτών ομάδας, η οποία ασκεί πιέσεις στα κλαμπ για να κάνουν τα εισιτήρια πιο προσιτά, ήθελα να ξεκινήσει το άρθρο καθώς είναι ότι πιο αντιπροσωπευτικό της κατάστασης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ακρίβεια έχει χτυπήσει κόκκινα. Και φυσικά τις επιπτώσεις τις επωμίζονται πάντα οι φίλαθλοι στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ειδικά η χρονιά 2020/2021 ήταν καταστροφική για τις ομάδες καθώς λόγο covid, η παρεύρεση των φίλων του ποδοσφαίρου στις κερκίδες ήταν αδύνατη. Έτσι τα έσοδα των ομάδων και οι εισπράξεις τους έγραψαν βαρομετρικό χαμηλό, κάτι που έκανε την βιωσιμότητα των ομάδων δυσκολότερη.

Και τώρα, ύστερα την επιστροφή μας στην κανονικότητα οι σύλλογοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και όπως είναι λογικό τις επιπτώσεις θα τις υποστούν οι οπαδοί. Τα εισιτήρια όπως έγινα γνωστά πήραν την ανιούσα, με 11 ομάδες να γνωστοποιούν πως θα υπάρξουν ανατιμήσεις. Άλλες 8 είπαν πως θα παραμείνουν σταθερές, ενώ λόγο αλλαγής του καθεστώς στην Τσέλσι, είναι άγνωστο το τι θα επιλέξει να κάνει.

Όπως καταλαβαίνετε όταν ένα εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 2,025 λίρες για τους οπαδούς της Τότεναμ, τι βιωσιμότητα και τι επίπεδο ζωής μπορούν να έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι ακατόρθωτο να μπορέσουν να ακολουθήσουν το χόμπι τους και την αγαπημένη τους ομάδα.

Ενδεικτικός είναι ο ακόλουθος πίνακας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr