Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Περιορισμένο το ενδιαφέρον Ολλανδών και Βέλγων φιλάθλων

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 13:58

Κατώτερη του αναμενόμενου κρίνεται η κράτηση των εισιτηρίων για τους αγώνες του επερχόμενου Μουντιάλ τόσο στην Ολλανδία όσο και στο Βέλγιο.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Περιορισμένο το ενδιαφέρον Ολλανδών και Βέλγων φιλάθλων

Η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα σε διαφορετικούς τομείς καθώς οι ευρωπαϊκές λίγκες και οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις θα… κατεβάσουν ρολά για περίπου δύο μήνες (Νοέμβριο – Δεκέμβριο). Η βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε λόγο για 600 προκρατήσεις εισιτηρίων για κάθε ματς των «κοκκινων διάβολων», ενώ οι αντίστοιχοι αριθμοί στο προηγούμενο παγκόσμιο κύπελλο ήταν τουλάχιστον τρεις φορές μεγαλύτεροι! «Είναι αποκαρδιωτικό το ενδιαφέρον» παραδέχτηκε μέλος της ομοσπονδίας.

«Χαμηλα» είναι τα νούμερα και στην Ολλανδία όπως αναφέρει η ποδοσφαιρική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Σύμφωνα με έρευνες, μόλις 2,000 με 3,000 φίλοι των «οράνιε» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση εισιτηρίων έναντι 4,500 πριν οκτώ χρόνια όταν η Ολλανδία είχε ξαναβρεθεί στο παγκόσμιο κύπελλο. «Οι τιμές διαμονής είναι κάτι παραπάνω από υψηλές παρότι τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται σε πτώση» έδωσε μια πρώτη εξήγηση μέλος της ομοσπονδίας και πρόσθεσε: «Αυτή την φορά το παγκόσμιο κύπελλο διεξάγεται στην χειμερινή περίοδο και όχι το καλοκαίρι όπου οι περισσότεροι κάνουν χρήση της άδειας τους».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr