Ποδόσφαιρο

Μίλαν: «Γυρίζει» σελίδα!

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 14:28

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των «ροσονέρι» καθώς «έπεσαν» οι πρώτες υπογραφές με την αμερικανική RedBird Capital.

Μίλαν: «Γυρίζει» σελίδα!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετούς μήνες και πλέον απομένουν μόνο οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση του mega deal. Η Eliot», ιδιοκτήτρια εταιρία των εφετινών πρωταθλητών Ιταλίας έκανε αποδεκτή την πρόταση των Αμερικανών επενδυτών και ο εκπρόσωπος Τζέρι Καρντινάλε έβαλε τις πρώτες υπογραφές για την μετάβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Αξίοζει να σημειωθεί πως το αμερικανικό fund διαθέτει μερίδιο μετοχών και στην Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρουν ιταλικά μεσα, η συνάντηση των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης, με τις διαδικασίες να «τρέχουν» παρότι δεν αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις στο υπόλοιπο της ημέρας. Οι νυν ιδιοκτήτες της Μίλαν θα διατηρήσουν ένα ποσοστό μετοχών της τάξεως του 30%, με την RedBird Capital να κατέχει το υπόλοιπο 70%. Το megadeal θα αγγίξει τα 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ και θα περάσει βέβαια την Μίλαν στη νέα εποχή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr