Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναικός ενδιαφέρεται για τον Μπλάνκο της Ιντεπεντιέντε

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 15:16

Ο Παναθηναικός ενδιαφέρεται για το πολύ καλό Ντομινκο Μπλάνκο. Ο οποίος αγωνίζεται στην Ιντεπεντιέντε από την Αργεντινή. 

Ο Παναθηναικός ενδιαφέρεται για τον Μπλάνκο της Ιντεπεντιέντε

Ο Ντομίνκο Μπλάνκο είναι ένας από τους μεγάλους, και τρομερούς ποδοσφαιριστές στην Αργεντινή. Ενώ άφησε εποχή στη ομάδα της Ιντεμπεντιέντε.

Ωστόσο δεν θα συνεχίζει στην ομάδα της Αργεντινής και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Με αποτέλεσμα από τις 30 Ιουνίου να παραμείνει ελεύθερος και να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και επιθυμεί.

Έτσι οι διοικούντες του Παναθηναικού, και πρώτος και καλύτερος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όπου αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Αφού πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του, είναι πολύ γρήγορος και δεν αφήνει καμία από τις μπάλες να περάσει.

Ωστόσο οι Πράσινοι δεν παίζουν μόνη μπάλα, καθώς ομάδες από την Αμερική, αλλά πιο πολύ από την Αργεντινή, όπως είναι η Μπόκα Τζούνιορς έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να είναι μεγάλος στόχος για αυτές όλες τις ομάδες.

Τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για την ομάδα του Τριφυλιού, καθώς ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δεν θα αποκτηθεί από μία ομάδα με κανονική μεταγραφή. Ωστόσο ποντάρουν πολλά για να το κάνουν δικό τους, στο ότι ο συγκεκρμένος ποδοσφαιριστής, θέλει να αγωνισθεί στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να αποκομιζει ένα πολύ μεγάλο και κερδοφόρο συμβόλαιο.

Έτσι τις επόμενες μέρες, θα φανεί εάν ο Παναθηναικός τον κάνει δικό του, η εάν αγωνισθεί εν τέλι σε κάποια άλλη ομάδα στην Λατινική Αμερική. Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο τη φετινή περίοδο είχε 13 συμμετοχές και 4 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.