Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ανάσα από την ανανέωση του Σβαμπ!

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 16:12

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του πολύπειρου Στέφαν Σβαμπ, για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. 

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ανάσα από την ανανέωση του Σβαμπ!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ο Ζοζέ Μπότο, με τους διοικούντες, αλλά κυρίως τον Ράσβαν Λουτσέσκου, είναι σε συνεχής συνεργασία, αλλά και προεργασία. Για ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν, ποιοι θα παραμείνουν, αλλά το σημαντικό ποιοι θα έρθουν για να στελεχώσουν το νέο ρόστερ της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ο Ζοζέ Μπότο από την αρχή που ήρθε στους Θεσσαλονικείς, είναι σε τρομερή εγρύγορση. Αφού έκλεισε τον Κουαλιάτα, τον Νέρσμπεργκ. Και φυσικά θα γίνουν άλλες 8-9 μεταγραφές σε θέσεις που πόνεσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο εκτός από τις μεταγραφές που θα γίνουν, πρέπει να ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τις ανανεώσεις των παικτών. Έτσι άρχιζαν οι συζητήσεις για την πιθανότητα να ανανεώσουν ο Βιειρίνια, ο Κρέσπο, αλλά και ο Στέφαν Σβάμπ.

Ο Αντρέ βρίσκεται μία ανάσα από την ανανέωση του για άλλο ένα χρόνο. Ενώ του Άνχελ Κρέσπο είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ενώ και του Στέφαν Σβαμπ είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και είναι θέμα ημερών να έρθουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία.

Ο Αυστριακός μέσος, τη φετινή περίοδο ήταν ο μεγάλος στυλοβάτης στα περισσότερα παιχνίδια. Ενώ βοήθησε και έδωσε τα μέγιστα στο σύλλογο να πετύχει τους στόχους.

Έτσι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ανανεώσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι θέσεις των χαφ θα είναι πλήρεις, αφού εκτός του Σβαμπ, θα βρίσκονται σε αυτή ο Ελ Καντουρί, ο Κούρτις, ο Αουγκούστο, ο Τσιγγάρας, αλλά και ο Φελίπε Σοάρες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.