Ποδόσφαιρο

Η Παρί Σ.Ζ ανακοίνωσε τον Νούνο Μέντες με κανονική μεταγραφή!

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 16:59

Η Παρί Σ.Ζ απέκτησε και επίσημα με κανονική μεταγραφή τον Νούνο Μέντες. Αφού έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας με τις εμφανίσεις του. 

Η Παρί Σ.Ζ ανακοίνωσε τον Νούνο Μέντες με κανονική μεταγραφή!

Η Παρί Σ.Ζ την φετινή σεζόν θέλει να την ξεχάσει, καθώς παρέμεινε μακριά από το μεγάλο της στόχο, όπου ήταν η κατάκτηση του Champions League, αφού αποκλείστηκε στην φάση των 8 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ενώ το μόνο που κατάφερε να κατακτήσει ήταν το πρωτάθλημα, διότι ούτε και το Κύπελλο δεν ευτύχησε να πάρει, καθώς γνώρισε οδυνειρό αποκλεισμό στην φάση των 8 από την Νις.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, στοχεύουν να φτιάξουν μία ομάδα, με έμπειρους, γρήγορους και προπάντων ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ο Ελ Καντάιφι κατάφερε μετά από μήνες πολύ σκληρών διαπραγματεύσεων να κρατήσει στην ομάδα τον Εμπαπέ.

Ενώ μετά από αυτή την θετική κατάλληξη του Γάλλου Επιθετικού να παραμείνει πιστός στους Παριζιάνους. Οι άνθρωποι της ομάδας, συνέχιζαν τη δουλειά τους, ώστε να πάρουν τα δικαιώματα του Νούνο Μέντες.

Ο οποίος ήταν δανεικός στους Γάλλους, από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Δίνοντας εξ αρχής ένα ποσό των 7.500.000 ευρώ. Ωστόσο πείσθηκαν από τις περσινές επιδόσεις του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Με αποτέλεσμα να δώσουν όλο το ποσό όπου είναι στα 38.000.000 ευρώ στα Λιοντάρια της Σπόρτινγκ, ώστε γίνει επίσημα παίκτης της Παρί Σ.Ζ.

Τη περσινή περίοδο με την ομάδα της Παρί, αγωνίσθηκε σε 37 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 2 ασίστ. Ενώ με την Εθνική Πορτογαλίας κατέγραψε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr