Ποδόσφαιρο

Η Λέγκια Βάρσοβίας ενδιαφέρεται για τον Λάζαρο Λάμπρου!

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 17:33

Η Λέγκια Βαρσοβίας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως δανεικός στον ΟΦΗ από την ομάδα του ΠΑΟΚ. 

Η Λέγκια Βάρσοβίας ενδιαφέρεται για τον Λάζαρο Λάμπρου!

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι ένας από τους ταλαντούχους και πολύ γρήγορους μεσοεπιθετικούς, όπου υπάρχουν μέχρι στιγμής στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Στο παρελθόν αγωνίσθηκε σε πολλές Ελληνικές, αλλά συνάμα και ξένες ομάδες.

Ωστόσο από τη 2017 είναι μέλος στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο όλο έφευγε δανεικός, με αποτέλεσμα την φετινή σεζόν να αγωνισθεί στην ομάδα του ΟΦΗ. Στην Κρητική ομάδα πραγματοποίησε μεγάλες και άκρως εξαιρετικές εμφανίσεις, όπου οι ιθύνοντες της ομάδας, τον θέλουν πολύ και για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο σύλλογο.

Λόγω των εκπληκτικών εμφανίσεων, που έκανε στην ομάδα του Ηρακλείου. Πολλές ομάδες έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Μία από αυτές όπου βγήκε στην επιφάνεια, είναι η Λέγκια Βαρσοβίας από την Πολωνία.

Η συγκεκριμένη ομάδα, είναι μία από τις πιο δυνατές στο Πολωνικό πρωτάθλημα. Ενώ θέλουν διακαώς τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Αφού πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του, αλλά και στο μεγάλο ταλέντο, όπου έχει μέσα του.

Ο Λάζαρος Λάμπρου, δεν είναι στα σχέδια του Ράσβαν Λουτσέσκου για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Έτσι θα πρέπει να βρει πάλι την ομάδα, όπου θα αγωνισθεί.

Σύμφωνα με Ελληνικό δημοσίευμα. Ο εκπρόσωπος του Λάμπρου θα βρεθεί τις επόμενες μέρες με τον Αθλητικό διευθυντή Ζοζέ Μπότο. Για να μιλήσουν για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και σε ποια ομάδα εν τέλι θα καταλλήξει από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.