Ποδόσφαιρο

Ο Πάμπλο Γκαρσία παραμένει και την νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ Β'

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 18:37

Ο Πάμπλο Γκαρσία τα βρήκε με τον Ζοζέ Μπότο. Και θα συνεχίζει να έχει χρέη προπονητή στον ΠΑΟΚ Β για άλλο ένα χρόνο. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία παραμένει και την νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ Β'

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν από τους μεγάλους ευεργέτες, και ηγέτες στην Ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Αφού αγωνίσθηκε από τη σεζόν 2008-14. Ενώ βοήθησε και έδωσε τα μέγιστα, ώστε να πραγματοποιηθούν οι μεγάλοι στόχοι που είχαν μπει εκείνα τα χρόνια.

Έτσι στο φινάλε της σεζόν 2014, αποφάσισε να βάλει τέλος στην πλούσια, ποδοσφαιρική καριέρα του. Και να δουλέψει ως πρώτος προπονητής. Για αυτό το λόγο τη σεζόν 2016 και για τέσσερα ισάριθμα χρόνια του δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία να κάτσει στο πάγκο της U20 του ΠΑΟΚ. Με την οποία έφτασε σε ισάριθμα πρωταθλήματα.

Ωστόσο στο τέλος της σεζόν του 2020, ανέλαβε χρέη υπερησιακού προπονητή στην μεγάλη ομάδα των Ασπρόμαυρων. Με την οποία κατέκτησε κιόλας και το Κύπελλο Ελλάδος.

Όμως από τη νέα σεζόν, οι διοικούντες της ομάδας, τον έκαναν πρόταση να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β'. Με τον ίδιο να δέχεται. Έτσι στο πρώτο χρόνο παρουσίας στο πάγκο της ομάδας, τα πήγε εξαιρετικά. Αφού τερμάτισε στην 6η θέση της κατάταξης.

Έτσι το συμβόλαιο του Ουρουγουανού κόουτς τελείωνε το φετινό Καλοκαίρι. Ωστόσο ο Ζοζέ Μπότο μετά από συνάντηση που είχε με τον Πάμπλο, ήρθαν σε ανανέωση για άλλο ένα χρόνο. Καθώς πιστεύει πολύ στην εκπληκτική δουλειά που κάνει και τον θέλει την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην ομάδα των Ασπρόμαυρων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.