Ποδόσφαιρο

Δηλώσεις Λαπόρτα για Τέμπας

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 20:25

Ο Τζουάν Λαπόρτα αναφέρθηκε στη στάση του Χαβιέρ Τέμπας για τις μεταγραφές της Μπαρτσελόνα.

Δηλώσεις Λαπόρτα για Τέμπας

Η διαμάχη μεταξύ Λαπόρτα και Τέμπας καλά κρατεί...

Ο Τζουάν Λαπόρτα εδώ και καιρό όλοι γνωρίζουμε ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, καθώς οι σχέσεις των δύο ανδρών οξύνθηκαν από την αρχή του εγχειρήματος της European Super League, στο οποίο η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να αποτελεί ενεργό μέλος.

Ο Χαβιέρ Τέμπας συνέχισε να ασχολείται με τις μεταγραφές τις Μπαρτσελόνα και ο Τζουάν Λαπόρτα αναφέρθηκε στη στάση του δηλώνοντας ..

-Καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις δηλώσεις για μεταγραφικούς στόχους μας-

Ο Τέμπας έχει αναφερθεί αρκετές φορές στους μεταγραφικούς στόχους των Καταλανών, για τους οποίους αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να τους εγγράψει στη La Liga, λόγω οικονομικών κολλημάτων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαπόρτα για τον Τέμπας:

"Αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της La Liga ότι δεν μπορούμε να υπογράψουμε παίκτη, αφήνω τον εαυτό μου να σας υπενθυμίσω ότι ο ρόλος του είναι να φροντίζει τα συμφέροντα της LaLiga και των ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Θα του ζητούσα να απέχει από δηλώσεις ότι η Μπάρτσα μπορεί να υπογράψει έναν παίκτη ή όχι. Προφανώς βλάπτει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα και επιπλέον δεν ξέρω αν κάνει αυτές τις δηλώσεις οικειοθελώς ή όχι.

Αν τα κάνει οικειοθελώς, είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι θέλει να βλάψει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα και αν τα κάνει άθελά του, είναι ήδη μια ακόμη απόδειξη της λεκτικής ακράτειας και της επιθυμίας για να πρωταγωνιστήσει. Νομίζω ότι δεν είναι στο χέρι του".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr