Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Επιστρέφει σε φουλ λειτουργία

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 21:24

Επιστρέφει σε φουλ λειτουργία η Τσέλσι από 1 Ιουνίου, ανοίγει το γήπεδο, η μπουτίκ και το ξενοδοχείο

Τσέλσι: Επιστρέφει σε φουλ λειτουργία

Ο Τόντ Μπόλι και η Clearlake Capital έχουν πλέον στην κατοχή τους τις μετοχές της Τσέλσι από τη Δευτέρα (30/5) και όπως όλα δείχνουν από την Τετάρτη (1/6) οι μπλε ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς λειτουργίας.

Τους τελευταίους δύο μήνες ο σύλλογος δεν μπορούσε να έχει ανοιχτή την μπουτίκ του, ούτε το γήπεδο και το μουσείο της, καθώς και το ξενοδοχείο δίπλα στο Στάμφορντ Μπριτζ ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει κανένα έσοδο στα ταμεία του .

Με επίσημη ανακοίνωσή της το σωματείο της Τσέλσι αναφέρει ότι από την Τετάρτη (1/6) επανέρχεται δυναμικά ανοίγοντας το γήπεδο και τη μπουτίκ όπου θα μπορέσει να προχωρήσει σε πωλήσεις τόσο από το Στάμφορντ Μπριτζ όσο και διαδικτυακά. Παράλληλα οι φίλαθλοι των μπλε θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται το γήπεδο, το μουσείο και θα μπορούν να διαμένουν στο ξενοδοχείο δίπλα στο γήπεδο το οποίο και θα επαναλειτουργήσει .

Μια νέα σελίδα διαφαίνεται για την Τσέλσι από την Τετάρτη (1/06) έχοντας ενορχηστρωτές τον Τοντ Μπόλι και την ομάδα του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Τσέλσι: Επιστρέφει σε φουλ λειτουργία
Τσέλσι: Επιστρέφει σε φουλ λειτουργία