Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Λύγισε» ο Ζιντσένκο

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 10:41

«Θέλουμε να νιώσουν περήφανοι όλοι οι Ουκρανοί» τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο Αλεξάντερ Ζιντσένκο στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Σκωτία.

Πλέι οφ Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Λύγισε» ο Ζιντσένκο

Σε έντονο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της Ουκρανίας ενόψει του ημιτελικού με την Σκωτία στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι ξέσπασε σε κλάματα αναφερόμενος στην κατάσταση στην χώρα του και έδωσε υπόσχεση μάχης. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί τον Απρίλιο αλλά η εισβολή της Ρωσίας άλλαξε τον σχεδιασμό.

«Μπορώ να δώσω μια υπόσχεση πως θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους Ουκρανούς και να τους δώσουμε ένα λογο για χαμόγελα, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα. Όλοι θέλουν να τελειώσει ο πόλεμος. Εχω μιλήσει με παιδιά που δεν το καταλαβαίνουν και ονειρεύονται την ειρήνη. Αυτό είναι το όνειρο όλων. Εμείς έχουμε και ένα ακόμα όνειρο, να προκριθούμε στο παγκόσμιο κύπελλο». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Αλεξάντερ Πετράκοφ. «Είναι δύσκολο να δώσουμε κίνητρο όταν κάθε παίκτης σκέφτεται τους συγγενείς στην χώρ του. Υπάρχει άγχος, αλλά ξέρω πως θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε του στόχους μας».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr