Ποδόσφαιρο

Ουγγαρία – Αγγλία: Κεκλεισμένων των θυρών αλλά με… 30,000 φιλάθλους!

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 11:06

Περισσότεροι από το 30,000 φίλαθλοι αναμένονται στην αναμέτρηση της Ουγγγαρίας με την Αγγλία για το Nations League, παρότι οι γηπεδούχοι εκτίουν ποινή τριών αγώνων χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας από την UEFA!

 

Ουγγαρία – Αγγλία: Κεκλεισμένων των θυρών αλλά με… 30,000 φιλάθλους!

Οι Ούγγροι είχαν αρχικά τιμωρηθεί από την UEFA με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για μια σειρά από παραβιάσεις των φιλάθλων τους στα ματς του τελευταίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου επέδειξαν ρατσιστική συμπεριφορά ενώ είχσν και πανό με ομοφοβικό περιεχόμενο. Οσο η ποινή παραμένει «ανοιχτή», τιμωρήθηκαν και σπό την FIFA για επεισόδια που προκάλεσαν στην αναμέτρηση με την Αγγλία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με το καταστατικό, στην αναμέτρηση του Σαββάτου θα μπορούσαν να παραβρεθούν 55 φίλαθλοι από κάθε ομάδα και 120 VIP θεατές.

Όπως πάντως αναφέρει το Sky Sports, στις εξέδρες αναμενονται περισσότεροι από 30,000 θεατές καθώς οι Ούγγροι ανακάλυψαν… παραθυράκι του νόμου και θα εκμεταλλευτούν την διάταξη «1 συνοδός για κάθε 10 παιδιά», με περισσότερες από 30.000 αιτήσεις να έχουν ήδη κατατεθεί!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr