Ποδόσφαιρο

Ντεν Χάαγκ: Αναλαμβάνει ο Ντιρκ Κάουτ!

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 11:37

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο άλλοτε διεθνής Ολλανδός άσος που θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό των Χάγενερς.

Ντεν Χάαγκ: Αναλαμβάνει ο Ντιρκ Κάουτ!

Τα τυπικά αναμένονται για να ανακοινωθεί η πρόσληψη του 41χρονου πλέον Κάουτ στη Ντεν Χάαγκ. Οι Χάγενερς που έχασαν την άνοδο στον δραματικό τελικό των πλέι οφ από την Εξέλσιορ, όπου παρότι προηγήθηκαν 3-0 ηττήθηκαν στα πέναλτι, βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού καθώς ο Τζιοβάνι Φράνκεν δεν διαθέτει την απαιτούμενη άδεια. Ο Κάουτ εδώ και χρόνια είχε ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής της Φέγενορντ και πέρυσι μάλιστα φάνταζε ως το πρώτο φαβορί να αναλάβει την πρώτη ομάδα. Εν τέλει, φέρεται να συγκρούστηκε με τον τεχνικό διευθυντή που προτίμησε τον Αρνε Σλοτ (Αλκμααρ) και έτσι αναζητούσε τον πρώτο επαγγελματικό σταθμό της νέας καριέρας του και την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως από την Ado Ντεν Χάαγκ.

Ο Κάουτ πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα με τις φανέλες των Ουτρέχτη, Φέγενορντ, Λίβερπουλ και Φενέρμπαχτσε ενώ πέρυσι ηταν βοηθός στην ερασιτεχνική Κουικ Μπόις. Θα έχει πάντως απαιτητικό έργο, καθώς η επερχόμενη σεζον στην Β΄Κατηγορία έχει ήδη χαρακτηριστεί ως πιο αμφίρροπη των τελευταίων δεκαετιών καθώς θα βρίσκονται αρκετές ομάδες με πλούσια ιστορία (Βίλεμ, Χεράκλες, Τσβόλε, Μπρέντα, Ρόντα) στην χώρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr