Ποδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης: To αντίο του Μπέιλ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 13:00

Ο Γκάρεθ Μπέιλ όπως ήταν γνωστό δεν θα συνέχιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης, και ο ίδιος φρόντισε να χαιρετήσει τους φίλους και συνεργάτες του.

Ρεάλ Μαδρίτης: To αντίο του Μπέιλ

Ο 32χρονος Ουαλός ανακοίνωσε με σχετική ανάρτηση στα social media πως αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης ύστερα από 9 χρόνια , και θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες.

"Ήρθα στην ομάδα πριν από εννέα χρόνια ως νεαρός άνδρας που ήθελε να εκπληρώσει το όνειρό του. Να φορέσει τη φανέλα με το λευκό χρώμα και το σήμα της Ρεάλ στο στήθος, να παίξει στο Μπερναμπέου, να κερδίσει τίτλους και να είναι μέλος της ομάδας που κατακτά το ευρωπαϊκό.

Κοιτάζοντας πίσω, μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και πολλά περισσότερα. Ήταν υπέροχη εμπειρία και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν τιμή μου".

Αυτά ήταν τα λόγια του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα του στη βασίλισσα , παρά τα όσα προσέφερε.

Ο Μπέιλ αγωνίστηκε σε 258 ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, πέτυχε 106 γκολ, ενώ έδωσε και 67 ασίστ και έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας.

Μεταξύ άλλων με τους Μαδριλένους κατέκτησε 5 Champions League, τέσσερα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων, τρία πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr